Boganbefalinger

Ahmed Akkari: Min afsked med islamismen, 2014

Min afsked bogAhmed Akkari har skrevet den vel nok bedste danske bog om det islamistiske miljø, han en overgang selv var en del af, inden han med bogen ”Min afsked med islamismen” foretog et yderst konsekvent, modigt og opsigtsvækkende opgør med miljøet i Danmark, et miljø, som havde og har internationale forbindelser.

Bogen afslører strategier og virkemidler, kun få danskere har indblik i. Bogen udlægger motiverne og ideerne bag imamers, shariadommeres, islamiske institutioners og ekstremisters virke. Ikke mindst under Muhammedkrisen og dens eftervirkninger.

”Min afsked med islamismen” er dertil historien om Ahmed Akkaris livsforløb fra elev på en almindelig dansk skole til som anerkendt imam at blive talsmand for islamismen.

Bogen er en dansk nyklassiker, der er vigtig for at forstå det islamistiske miljø og for at kunne kritisere det. Akkari viser ikke mindst, hvor stor skade dette miljø forvolder på ikke blot danske værdier som ytringsfrihed, men også for integration og assimilation i form af bl.a. social kontrol.

Køb bogen her